VAD FINNS DET ATT GÖRA I BORÅS UNDER CUP?

När man besöker Borås Hockey cup finns det massor av aktiviteter inom gångavstånd som passar bra som lagaktiviteter, här tipsar vi om några.

Upzone äventyrspark

Upzone erbjuder upplevelser i världsklass. Höghöjdsbanor utformade av proffs för maximalt äventyr och aktiviteter för att stärka lag. Tillsammans med utbildad personal tar Upzone sig an utmaningen att inte lämna någon besökare oberörd.
I en värld av osäkerhet vill Upzone bekräfta och ingjuta mod. Upzone är till för dig som vill tänja gränser och locka fram äventyraren som vi alla har i oss

Upzone ligger jämte djurparken, gångavstånd från ishallen,(Ca. 10-15 min)

  • GRUNDPRIS 4190 kr
    Upp till 10 personer. Därefter 419 kr per person

  • TID Ca 2,5 timmar

  • UTRUSTNING Utrustning och säkerhetsinstruktion ingår

Kontakta ungdom@borashockey.se om ni är intresserade av att boka Upzone.

Lagkampen

Känner du dig ivrig att prova på ett nytt äventyr med mycket skratt och olika tävlingsmoment, då är detta spel perfekt att testa med arbetskamraterna, på möhippan/svensexan eller med vännerna. Ett spel där er kommunikation och samarbete inom laget utmanas. Värm upp både motoriken och geniknölarna – båda kommer att behövas!

Antal deltagare kan variera från få till väldigt många, ca 6-200.

Klättring i höghöjdsbana

Upzones höghöjdsbanor är en mycket populär aktivitet för många åldrar oavsett klättervana. I parken finns flera banor med olika moment, linbanor, svårighetsgrad och höjd – så att du i egen takt kan utmanas och utvecklas. Under 2,5 timmar får du en upplevelse du sent kommer glömma. Njut av åkturen!

Bumperballs

Bumperball är en hysteriskt rolig sport där du placeras i en stor uppblåst bubbla, sedan gäller det att göra mål precis som i vanlig fotboll! Skillnaden är dock att i bumperball tacklar man sig fram med hjälp av bubblan fram till motståndarnas målbur.

Deltagarna trär på sig en bumperball och tävlar lagvis om att göra flest mål. I bubblan är du skyddad och slipper oroa dig för skador. Men se upp! Du kommer bli tacklad när du minst anar det…